MALATYA / HEKİMHAN - Aşağı Güzelyurt İlkokulu

Aşağı Güzelyurt İlkokulu

Adres
GÜZELYURT MAH. HACIOSMANLI KÜME EVLERİ ASAGIGUZELYURT ILKOKULU BLOK NO: 9 HEKİMHAN / MALATYA
Vizyon
Eğitim ve öğretim hizmetlerini çağdaş ölçütler doğrultusunda yürüten, sürekli gelişen, nitelikli ve yenilikçi bir kurum olmaktır.
Misyon
Mutlu, Özgüvenli, Başarılı, Araştırmacı, Sorgulayan, İletişim Becerileri Gelişmiş, Ekip Çalışmasına Yatkın, Eleştirel ve Yaratıcı Düşünen, Kendi Öğrenmesinin Sorumluluğunu Üstlenen, Öğrenmenin ve Gelişmenin Keyfine Varan, Öz Disiplin Sahibi, Güçlü ve Zayıf Yönlerinin Farkında Olan, Yeniliğe ve Gelişime Açık, Başkalarının Gereksinimlerine Duyarlı, Hak, Adalet, Sorumluluk, Dürüstlük ve Doğruluk Kavramlarını İlke Edinmiş, Kendi Kültürünü Özümsemiş, Farklı Kültürlerin Görüş ve Değerlerine Saygı Duyan Dünya İnsanları Yetiştirmektir.
.
Lojman
10 - Lojmanlarımız sobalıdır.
Ulaşım
Ulaşım ilçeye belediye araçları ile saatte bir,İle Güzelyurt Koperatif araçları ile günün belirli saatlerinde yapılmaktadır.
Servis yoktur.
Hekimhan Güzelyurt Mahallesi
İl Merkezine 87 km ilçe merkezine 7 km uzaklıktadır.